GREYHOUND RACING ODSHERREDHovedmenuVores hundeVores opdrætSalg og adoptionLinksShop
Vi er en familie på 5. Vi havde oprindeligt en belgisk hyrdehund i rigtigt mange år. Men da hun fældede helt forfærdeligt og vi var trætte at hundehår besluttede vi os for at hund nr. 2 skulle være korthåret.

Jesper har altid været fascineret af Greyhounds og væddeløb (dog uden at have set et). Jeg (Heidi) syntes ikke at de tynde og mærkelige hunde var særlig spændende. Men nu da vi skulle have en ny hund tog vi til Kallerupbanen for at se hundevæddeløb.

Da de første hunde begyndte at dukke op blev ungerne straks vilde med hundene, Jesper var selvskrevet, men jeg syntes stadig ikke de var særligt kønne. Så kom en tigerstribet (brindle) hund og dens ejer hen hvor jeg stod, hunden lænede sig op af mig for at få en kæl - Og så var jeg solgt.

Da først de begyndte at løbe blev vi alle fuldstændig grebet af stemningen og konkurrencen. Og da vi kom hjem var beslutningen taget. Nu skulle vi bare finde en.

Vi søgte på nettet og fandt vores første Greyhound "Fonzie".

Det var en sjov og meget anderledes ting, at få en hund i huset som aldrig havde prøvet andet end at bo i en kennel i bur. Det tog et par timer før han listede ind i huset. Han havde meget svært ved at lægge sig til at sove, de første par dage. Så han endte i et hjørne i soveværelset hvor hunde ellers aldrig får lov at komme, der sov han de første 2 nætter. En hundekurv havde han ikke set før og vidste derfor ikke hvad den skulle bruges til, så lagde vi et tæppe på gulvet i hjørnet af stuen og det var lige ham.
Siden hen har han taget revanche. I dag sover han i alle kurvene og opfører sig som en hund der har boet i stuen altid.

Nå, men når man først er kommet i gang med hundevæddeløb, er en hund ikke nok så vi har siden hen gjort bestanden af væddeløbere meget større her i huset. Det har så resulteret i, at vi nu er flyttet til Holbæk hvor vi har købt et nedlagt landbrug med masser af plads til hundene. Skøøøønt.

Der findes mange fordomme om Greyhounds, og jeg var da også selv en af dem der havde dem. Men det er altså fordomme der ikke har grobund i virkeligheden. En greyhound er en meget rolig, kælen og omgængelig hund der (når den altså ikke er på en væddeløbsbane) allerhelst vil ligge i møblerne og slappe af.

Kærlig hilsen
Heidi og familien.

Data

Vores Hunde
Blobber
Indy
Flickerman
Azul
Aleta
Aileen
Chilli
Agnes
City
Falcon
Lily
Rose
Monty

Fonzie
Kilkenny
Sally
Franco
Riff Raff
Clifford
Valentino
Joy
Flare
Marita
Spinelli
Valley
Riff
Sure
Diesel
Else
Emil
Parnell
Popeye
Twister
Maddy
Jack
Vasquez
Molly
Hudson
Holly
Jamar
Helmut
Scroggy
Toby
Manila
Cody
Kokos
Feta
Poacher
DD
James
Jamilla
Tacata
Monroe
Tom
Ash
Joyce
Jessie
SigurdBedste tiderHunde bortadopteres
Kontakt os Webmonster: Jesper Søtofte Fotos: Finn Skaaning, Ib Borg m.fl. Opdateret: 17. juni - 2023 Optimeret til 1024 x 768